APPLY NOW
Ωφελήματα

Γιατί στα McDonald’s;

Στα McDonald’s είσαι μέρος ενός συνόλου. Μιας ομάδας που δουλεύει μαζί έτσι ώστε να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες. Να προσφέρει την πιο υψηλή ποιότητα φαγητού. Στα McDonald’s δεν αποκτάς μόνο καινούργιους συναδέλφους.
Αποκτάς καινούργιους φίλους. Φίλους για μια ζωή. Στα McDonald’s έχεις περισσότερα ωφελήματα
απ΄ όσα μπορείς να φανταστείς. Ό,τι ονειρεύτηκες για το μέλλον σου στα McDonald’s μπορείς να το πετύχεις!

Προσφέρουμε περισσότερα απ’ όσα νομίζεις!

Στα McDonald’s ανήκεις σε μια από τις πιο μεγάλες και επιτυχημένες εταιρείες στην Κύπρο και σ’ ένα από τα μεγαλύτερα brands διεθνώς. Προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση, ευκαιρίες ανέλιξης, ισότητα, σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου αποδεχόμαστε και σεβόμαστε τη διαφορετικότητα. Τα McDonald’s Κύπρου είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με αρχές και ηθικές αξίες.
Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη
13ο μισθό
22 ημέρες άδεια το χρόνο
Ευέλικτο ωράριο
Ταμείο προνοίας
Δωρεάν γεύμα εν ώρα εργασίας
Επίδομα νυχτερινής βάρδιας και υπερωρίας
Φιλοδώρημα βάσει αξιολόγησης απόδοσης δύο φορές το χρόνο
Συνεχή εκπαίδευση & Πρόγραμμα Σπουδών
Ευκαιρίες ανέλιξης

Είσαι μαθητής ή φοιτητής; Σε καταλαβαίνουμε!

Στα McDonald’s γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να συνδυάσεις το σχολείο και τις σπουδές με τη δουλειά και την κοινωνική ζωή.
30% των εργαζομένων μας σπουδάζουν ή πάνε σχολείο παράλληλα και τους ρωτήσαμε τι αγαπάνε περισσότερο στη δουλειά τους στα McDonald’s
Κυριακή Αριστείδου

Κυριακή Αριστείδου
Crew
Η δουλειά μου στα McDonald’s λόγω του ευέλικτου ωραρίου με βοηθάει πολύ με τις σπουδές μου.
Ρωμανός Ρωμανίδης

Ρωμανός Ρωμανίδης
Crew
Χαίρομαι πολύ που επέλεξα τα McDonald’s για πρώτη μου δουλειά! Μαθαίνεις πολλά καινούργια πράγματα και έχεις ευκαιρίες ανέλιξης!

Εκπαίδευση και Ανέλιξη

Στα McDonald’s προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση. Κάθε χρόνο επενδύουμε πάνω από 350 ώρες εκπαίδευσης για να εξελίξουμε τους ανθρώπους μας. Εργοδοτούμε πάνω από 1000 εργαζόμενους και ο καθένας απ’ αυτούς έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε οργανωμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια, είτε αφορούν την εξυπηρέτηση πελατών, είτε την ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων, είτε την ασφάλεια και υγεία. Τα μέλη της διευθυντικής ομάδας παρακολουθούν σεμινάρια διοίκησης εστιατορίου. Επίσης, δίνουμε την ευκαιρία απόκτησης ποικίλων διπλωμάτων πολλά από τα οποία είναι αναγνωρισμένα διεθνώς.

ΘΕΣΕΙΣ ΕΓΡΑΣΙΑΣ

CrewFull & Part Time

Έλα μαζί μας και θα γίνεις μέλος μιας ομάδας η οποία δουλεύει ενωμένη προκειμένου να παρέχει την πιο καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση μέσα σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον. Ψάχνουμε για άτομα με αυθεντικά χαμόγελα και επικοινωνιακές δεξιότητες που μπορούν να λειτουργήσουν σ’ ένα επαγγελματικό περιβάλλον με έντονους ρυθμούς δουλειάς. Άτομα που μπορούν να κάνουν τον πελάτη να νιώσει ότι οι ανάγκες του αναγνωρίζονται και ικανοποιούνται. Προσφέρουμε ευέλικτο ωράριο και προσαρμόζουμε τις ώρες εργασίας στο πρόγραμμά σας. Προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη.

APPLY
Guest Experience LeaderFull & Part Time

Η θέση του GEL είναι πολύ σημαντική και απαιτεί από τους υποψήφιους ικανότητα πρωτοβουλίας και καλή διάθεση. Στόχος τους είναι να κάνουν τον πελάτη να νιώσει άνετα και ότι είναι ευπρόσδεκτος. Ο/Η GEL φροντίζει να καθοδηγήσει τον πελάτη να παραγγείλει από το self-ordering kiosk, να συνοδεύει τις οικογένειες στα τραπέζια τους και να τις εξυπηρετεί. Παράλληλα, μεταφέρει τις εντυπώσεις του πελάτη στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας. Ο ιδανικός υποψήφιος είναι εξωστρεφής, ενθουσιώδης, φιλικός και τον συναρπάζει η επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους κάθε μέρα.

APPLY
McDelivery RiderFull & Part Time

Για τη θέση του McDelivery Rider απαιτείται Άδεια Οδήγησης Α1. Απαραίτητη είναι η καλή ενέργεια και η διάθεση για καθημερινή επαφή με διαφορετικούς ανθρώπους! Η κάθε παραγγελία ετοιμάζεται από το προσωπικό της κουζίνας και δίνεται στον McDelivery Rider έτοιμη για παράδοση! Το ωράριο εργασίας είναι από τις 11 π.μ. μέχρι τη 1 π.μ. καθημερινά, κατανεμημένο σε βάρδιες.

APPLY
BaristaFull & Part Time

Στο McCafé® ξέρουμε ότι χρειάζεται τέχνη και φαντασία για να φτιάξεις τον τέλειο καφέ. Θα σε βοηθήσουμε να μάθεις όλα όσα χρειάζεται για να το πετύχεις. Αυτό περιλαμβάνει πολλές ώρες εκπαίδευσης και εκμάθησης της διαδικασίας παρασκευής του καφέ, έτσι ώστε να κατανοήσεις όλα τα στοιχεία/συστατικά/μυστικά που καθορίζουν το άρωμα και τη γεύση.

APPLY